Партнери и брендови

Партнери

Panasonic

(Електро и непрехранбени)

Се започна пред 100 години. Panasonic е основана во 1918 година од Коносуке Мацушита
Дознај Повеќе
Ledvance

(Електро и непрехранбени)

LEDVANCE е еден од светските лидери во општото осветлување...
Дознај Повеќе
Legrand

(Електро и непрехранбени)

Legrand е глобален специјалист за електрични и дигитални инфраструктури koj нуди производи со висока додадена вредност ...
Дознај Повеќе
Osram

(Електро и непрехранбени)

OSRAM, со седиште во Минхен, е водечка глобална високотехнолошка компанија со историја која датира уште повеќе од 110 години.
Дознај Повеќе
Philips

(Електро и непрехранбени)

Инспириран од брзорастечката електроенергетска индустрија и ветувачките резултати од сопствените експерименти...
Дознај Повеќе
GSK

(Лична нега и козметика)

GlaxoSmithКline е британско – американска научно истражувачка фармацевтска компанија.
Дознај Повеќе
Evyap

(Лична нега и козметика)

Успешна приказна која започна со големи соништа на мала работилница во 1927 година во Ерзурум ...
Дознај Повеќе
Solvex

(Лична нега и козметика)

Во 1995 година е основана компанијата "Solvex Cosmetic Products" Ltd. во Пловдив...
Дознај Повеќе
Piramida72

(Лична нега и козметика)

Пирамида 72 е основана во 1993 година во Шабац.
Дознај Повеќе
Burda

(Лична нега и козметика)

Основана е во 1986 година под името Burda Ticaret, Burda Bebek A.Ş
Дознај Повеќе
Septona S.A

(Лична нега и козметика)

SEPTONA S.A е основана во 1975 година и е грчка компанија. Во денешно време ..
Прочитај повеќе
Hellenic Fine Oils

( Храна и пијалоци)

Hellenic Fine Oils е компанија која што се стреми да стане лидер во прехранбената индустрија преку развивање и дистрибуирање на производи од Грција ...
Дознај Повеќе

Брендови

Osram Automotive

(Електро и непрехранбени)

Халогените светилки OSRAM нудат убедливи перформанси за стандардни барања и во исто време се робусни и економични.
Дознај Повеќе
Neolux

(Електро и непрехранбени)

NEOLUX е бренд на OSRAM.
Дознај Повеќе
Panasonic Batteries

(Електро и непрехранбени)

Како лидер во категоријата батерии за широка потрошувачка, нашиот тим е страстен ...
Дознај Повеќе
Legrand

(Електро и непрехранбени)

Со растот на дигиталната технологија, нашиот секојдневен живот и постојано се развива, исто како нашиот однос кон нашето живеалиште.
Дознај Повеќе
Ledvance Osram

(Електро и непрехранбени)

LEDVANCE брендот јa опишува етиката на нашата компанија.
Дознај Повеќе
Philips USB Flash

(Електро и непрехранбени)

Високите брзини на пренос на податоци значително го намалуваат досадното време на чекање кога копирате ...
Дознај Повеќе
Aquafresh

(Лична нега и козметика )

Aquafresh е еден од најголемите светски брендови за орална нега за масова употреба.
Дознај Повеќе
Sensodyne

(Лична нега и козметика )

SENSODYNE - пастите за заби се препорачани од Стоматолозите во целиот свет,специјално формулирани за чувствителни заби...
Дознај Повеќе
Parodontax

(Лична нега и козметика )

PARODONTAX - пастите за заби со својата формула помагаат во запирање и спречување на крварењето на непцата.
Дознај Повеќе
Corega

(Лична нега и козметика )

COREGA - производите ја подобруваат удобноста кај луѓето кои што носат протетски изработки.
Дознај Повеќе
Elea hair

(Лична нега и козметика )

Elea hair постојана крем боја на коса со професионална формула за совршена БОЈА и нега, специјално развиени од фризери за домашна употреба.
Дознај Повеќе
MM Beauty

(Лична нега и козметика )

ММ Beauty понежна формула за косата, до 30% помала содржина на оксидирачки агенси за здрава коса со заситена, богата и долготрајна боја.
Дознај Повеќе
MM Luxe

(Лична нега и козметика )

ММ Luxe перманентна крем боја на коса со професионална формула за совршена нијанса и нега, специјално развиена од фризери.
Дознај Повеќе
Trend Color

(Лична нега и козметика )

Trend color eдинствена боја за коса што обезбедува дури и заситени бои и совршено покривање на белите влакна.
Дознај Повеќе
Elea depil

(Лична нега и козметика )

Elea depil - Со користење на кремот за отстранување на влакна на тело "Elea" ќе се ослободите од сите несакани влакна...
Дознај Повеќе
Arko

(Лична нега и козметика )

Arko,во своето портфолио содржи широка палета на производи за бричење, нега и лична хигиена.
Дознај Повеќе
Evy Baby

(Лична нега и козметика )

Единствена пелена со крем одобрена од турското детско дерматолошко друштво и од мајките!
Дознај Повеќе
Aromel

(Лична нега и козметика )

Аromel - во своето портфолио содржи козметички производи за нега на тело.
Дознај Повеќе
Duru

(Лична нега и козметика )

Duru e широка палета на производи за лична хигиена...
Дознај Повеќе
Fax

(Лична нега и козметика )

Fax содржи производи наменети за лична хигиена.
Дознај Повеќе
Fresh

(Лична нега и козметика )

FRESH - Салфетите имаат цврста и силна текстура, но се меки и нежни при допир со кожата.
Дознај Повеќе
Wee Baby

(Лична нега и козметика )

Wee baby e бренд со преку 400 различни производи , во преку 30,000 продавници на територијата на Р.Турција.
Дознај Повеќе
Septona

(Лична нега и козметика )

Производите од брендот Септона на нашиот пазар се присутни со две категории: памучни производи..
Дознај Повеќе
Sparta Gold

( Храна и пијалоци)

Sparta Gold е нашиот главен извозен производ, бидејќи е присутен во најголемите ланци на ...
Дознај Повеќе