Историја


  • Евро Стил Трејд Доо е основана во 2007 година како партнерство помеѓу Евро Стил (Скопје) и нејзиниот сопственик г-дин Енвер Бекири и Ампетел (Бугарија), сопственик Харалампос Танополус.
  • Компанијата дејствува во областа на комерцијалните услуги кои вклучуваат Продажба, Маркетинг, Малопродажба и логистика.
  • Evro Stil Trejd има своја директна национална дистрибутивна мрежа во сите дистрибутивни канали и низ целата земја со 100% покриеност на територијата на Северна Македонија.
  • Канцеларии и складиште се наоѓаат во главниот град Скопје.
0
+
Клиенти
0
Години во Бизнис
0
Брендови
0
+
Достави месечно

Мисија


  • Да се воспостават ефективни партнерства засновани на взаемна доверба и лојалност со цел да се постигнат јасно дефинирани цели и повисоки резултати;
  • Да нудиме квалитетни производи и услуги за задоволување на зголемените потреби на нашите партнери и клиенти;
  • Да се изгради тим кој има добро познавање на однесувањето на пазарот и на потрошувачите и флексибилно реагира на промените во животната средина;
  • Да имаме јасна визија за насоката што ќе ја развиваме и ќе ја постигнеме со поставување на посебни и конзистентни цели пред компанијата и тимот;
  • Да имаме свој стил на работа во согласност со спецификите на пазарот и условите во земјата.

Инфраструктура


Магацин

Се наоѓа во Скопје во Индустриската зона “Визбегово” (2 000 кв.м.)

Возила

Флота: 40

Информациска технологија

CFMA адаптиран комерцијален софтвер

Дистрибуција

5 региони на покриеност:


Скопски регион

Скопје, Куманово, Велес, Тетово, Гостивар

Струмичкиот регион

Струмица, Радовиш, Гевгелија, Валандово, Дојран, Богданци

Штипскиот регион

Штип, Кочани, Св.Николе, Кратово, Пробиштип, Виница, Берово, Делчево, Каменица

Битолски регион

Битола, Прилеп, Крушево, Кавадарци, Неготино

Охридски регион

Охрид, Струга, Кичево, Дебар, Ресен