Евро Стил Трејд ДОО * е основана во 2007 година како партнерство помеѓу Евро
Стил (Скопје) и нејзиниот сопственик Енвер Бекири и Амперел * (Бугарија),
сопственик Хараламбос Танопулос

1. Магацин
Се наоѓа во Скопје во Индустриската зона “Визбегово” (2 000 кв.м.)
2. Возила
Флота: 40
3. Информациска технологија
CFMA адаптиран комерцијален софтвер
Online ordering system with Samsung tablets
Софтвер за малопродажба кој обезбедува фотографии и извештаи во реално време од секоја посета на клиентот
Маркетинг модул за следење на сите маркетинг активности и трошоци

Застапеност во 5 региони:
1. Скопски регион
Скопје, Куманово, Велес, Тетово, Гостивар
2.Струмичкиот регион
Струмица, Радовиш, Гевгелија, Валандово, Дојран, Богданци

3. Штипскиот регион
Штип, Кочани, Св.Николе, Кратово, Пробиштип, Виница, Берово, Делчево, Каменица
4. Битолски регион
Битола, Прилеп, Крушево, Кавадарци, Неготино
5. Охридско
-Охрид, Струга, Кичево, Дебар, Ресен

Кои сме ние:

Основана е во 2007 година


Компанијата дејствува во областа на комерцијалните услуги кои вклучуваат Продажба, Маркетинг, Малопродажба и логистика.
Евро Стил Трејд има своја директна национална дистрибутивна мрежа во сите дистрибутивни канали и низ целата земја со 100% покриеност на територијата на Северна Македонија.
Канцеларии и складиште се наоѓаат во главниот град Скопје.

Наши партнери:


Последни новости:

Проверете ги нашите вести!


Контактирајте не:

Напиши ни порака!


Ул.1550 15 Визбегово
1000 Скопје, Северна Македонија
Телефон: +389 2 5204 443
Електронска пошта: info@evrostiltrejd.com.mk

  •